Elät vain kahdesti

Elämää, urheilua ja selviytymistä

Loppu häämöttää…

Viimeinkin voi sanoa että kohta loppuu kun ensi viikolla on viimeiset sytostaattihoidot! Edelliseen hoitoon vaihdettiin astetta rankemmat aineet ja sen kyllä huomas. Todella paljon huonompi olo ympäri vuorokauden ja tuntui että jatkuu paljon kauemmin kuin aikaisemmissa hoidoissa. Astetta rankemmilla mennään myös ensi viikon hoidot mutta samalla kun tietää että kyseessä on viimeinen setti niin fiilis on kuitenkin korkealla!

Viimeisen hoitosyklin jälkeen on muuten ollut aika raffit viikot. Pari viikkoa meni kärvistellessä kun rakon ympäristössä alkoi olemaan jatkuvasti kovia kipuja. Ainakin osa kivuista johtuu limakalvojen ja kudosten palautumisesta mutta lisäksi tammikuussa (HUS) tehty kasvaimen höyläysoperaatio ei nähtävästi ollut tehty ihan speksien mukaan(!)…no nyt alkaa jo vähän helpottamaan ja alkuviikosta tehty tähystys antoi rakolle ”puhtaat” paperit eli mitään isompaa korjaavaa operaatiota ei tarvita.

Sytostaattien jälkeen on vielä edessä pienempi operaatio kun vasemmasta munuaisesta tuleva putki otetaan pois. Tämäkin on vain positiivinen asia kun sen jälkeen ei tarvitse enää pitää pientä säiliötä jalkaan sidottuna ja ennenkaikkea; pääsee saunaan!

Tottakai tulevaisuus on vähän väliä mielessä. Mitä jos syöpä uusii? Turha sitä on tietysti stressata etukäteen mutta kun uusimiselle on korkea riski niin vaikea olla asiaa kokonaan miettimättä.

Mutta nyt kesää ja hiihtokelejä kohden!

Previous

Kuulumisia

Next

Kaikki hyvin…mutta

3 Comments

  1. Mari Lehtimäki

    Parasta vointia ja hyvää mieltä!

  2. Minna Mercke Schmidt

    Höyläten ja viilaten <3 Olet saanut ihan liian vähän kommentteja (toteaa konkaribloggari), joten jätän nyt yhden. En kauheen kummoisen, koska on niin pirun vaikea keksiä jotain järkevää. Toivotaan parasta. Tietenkin. Olen hengessä mukana. Tietenkin. Autan jos vaan voin. Tietenkin. Jne. Taidan vaan muistella kuinka kivaa meillä oli EMIssä ja miettiä, että bärkkele kun olis ollu kiva tehdä töitä sun kanssa pidempäänkin. Onneks sulla on huippuvaimo ja yhteys on pysynyt. Siis ei vaan bisnes vaan myös pleasure! Olet huisin hieno ihminen Wemppa, ja ehkä se itsestäänselvä on kuitenkin järkevää: Toivotaan parasta. Olen hengessä mukana. Autan jos vaan voin. Tietenkin, olethan minulle ja monelle muulle enemmän kuin tärkeä!

Vastaa

Ilmaisen julkaisemisen puolesta: Blogaaja.fi & Theme by Anders Norén