Viimeiset pari viikkoa piti olla kovasti urheilua ja ”normaalia” elämää kun oli kaksi väliviikkoa sytostaateista…mutta yli viikon kestänyt tulehdus virtsarakossa on vienyt aika paljon voimia ennenkaikkea siksi että öisin ei saa nukuttua. Mutta nyt ollaan kuitenkin voiton puolella ja antibiootit tuntuvat purevan.

Viikon ilouutinen oli sädetyksen loppuminen torstaina – nyt ei tarvitse enää käydä hoidoissa joka päivä! Tällä on kyllä iso merkitys ettei pää räjähdä. Ja skannauksissa koko rakon seutu oli puhdas eli hoito on toiminut.

Tähän mun hoitolinjaan Docrateksessa kuuluu myös kansainvälinen konsultaatio eli pari asiantuntijaa ympäri maailmaa antaa oman näkemyksensä mun hoitolinjaan sekä suosituksia tulevaisuudelle. Hoitolinja jota nyt käyn sai myös asiantuntijoilta kaiken tuen. Tulevaisuutta ajatellen tuli suositus syöpäkasvaimen geenitutkimuksesta jotta pystyttäisiin paremmin arvioimaan miten syövän uusiutuminen pystyttäisiin estämään. Joka tapauksessa mahdolliseen uusiutumistilanteeseen suositeltiin uutta immuunihoitoa joka antaa omalle vastustuskyvylle ”aseet” taistella mahdollista syöpää vastaan – kuulostaa aika paljon paremmalta kuin sytostaatit ja sädetys.

Vällillä on kyllä ollut oman pään kanssa haasteita, jotenkin tää tuntuu niin väärältä ja sitä on ihan hemmetin vaikeaa ymmärtää. Moni on kysellyt mikä silloin auttaa. Ehkä tärkein asia on että ei koko ajan miettisi tätä tautia eli välillä pitää olla muuta tekemistä ja ajateltavaa. Mutta niihin ”syvimpiin” hetkiin paras lääke on mulla ollut aina musiikki – ja yleensä silloin soittolista nimeltä ”fiilis”, tässä linkki jos joku haluaa tsekata:

https://open.spotify.com/user/1129803757/playlist/5XUHaDZtKHU0TN05IMXBua

Ensi viikolla on taas sytostaattien vuoro eli numero 3/4…(hoitojen) loppu häämöttää!

Ai niin…joku pyys kuvaa päästä…(väliviikkoina vähän toi tukka taas kasvaa)